Overzicht beschikbaarheid van zachte luxe producten.

‘Thema viennoiserie’

Als fabrikant van diverse bladerdeeg producten hebben we ook een assortiment zachte luxe degen. De koeken zijn telkens verpakt per 12 kg. Het ganse jaar zijn er, afhankelijk van de periode, verschillende vormen. Een overzicht vind je hieronder. Omdat het verwerken en afbakken bijzonder belangrijk is voor de kwaliteit van je eind resultaat geven we graag enkele belangrijke tips.

Bakadvies voor zachte luxe

  • Na het ontdooien ruim laten rijzen. Op 29°C met 78% vocht gedurende 2 à 3 uren.
  • instrijken of spuiten met eistrijksel (50% melk/ 50% eieren)
  • De Kerstboompjes bestrooien met Parelsuiker (P2)
  • afbakken bij voorkeur in vloeroven op 210°C gedurende 9′
  • Geen stoom en dampsleutel dicht
  • Let erop dat je snel afbakt om een mals product te bekomen

 

beschikbaarheid zachte luxe themas

Door te klikken bekom je de pdf versie met linken naar de betreffende produkten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand bekijken