Over ons

zaakvoerders Prestige Breakfast nv.

Wim en Frank Decock, Zaakvoerders

De gebroeders Wim en Frank begonnen met de productie van ontbijtkoeken te Deerlijk in 2006. Met de jaren vakkennis die werd opgedaan in hun eigen winkel Patisserie Prestige te Waregem, werd met respect voor de ambacht een productie gestart in ontbijtkoeken. In 2016 nomineerde Gault&Millau,Prestige Waregem andermaal bij de beste Patisserieën van het land. Wim en Frank bewijzen hiermee dat je met samenwerken onder collega’s je steeds kan onderscheiden van de anderen op basis van kwaliteit en exclusiviteit.

Prestige Breakfast is flexibel en levert een uitstekende service na verkoop. Wij bieden u een ambachtelijk assortiment koffiekoeken en een persoonlijke aanpak. De producten die gemaakt worden zijn ontbijtkoeken die in rauwe toestand, niet gerezen, ingevroren worden. Daarom leveren we enkel aan vakmensen die de producten op de juiste wijze kunnen laten rijzen en bakken. We maakten een lijst met richtlijnen die je helpen bij het verwerken van onze viennoiserie.

Door een gedreven innovatie komen regelmatig nieuwe producten bij, zowel in het gamma van de gerezen bladerdeeg, de zachte luxe degen en feuilletage producten.

Door de continu groei van producten en klanten plannen we voor de 2e helft van 2017 opnieuw investeringen die onze kwaliteit nog zal verbeteren.

Winkelmand bekijken